Publikumssider       Hvilke vaksiner trenger jeg?       Prisliste       Kart og åpningstider      Fagportal-forside

 

Hvorfor bør man bruke Reiseklinikken?

Reiseklinikken har holdt kurser i reisemedisin i ti år, vi har mer enn 12000 pasienter i året, vi tilbyr reisemedisin i hele sin bredde (vaksiner, resepter, forberedelser til langtidsopphold og ekspedisjoner, "fit for travel"-vurderinger og tropemedisin), vi har en lang publikasjonsliste, og vi er opptatt av ansvarlig turisme. Men om man sammenligner priser kan man finne ut at det kanskje koster en hundrelapp mer å gå til oss enn til enkelte av våre konkurrenter. Vi mener at kvaliteten på våre tjenester er verdt den lille forskjellen (sannsynligvis en bagatell i forhold til hva turen koster). Dessuten er man sikker på å ikke bli anbefalt mer enn de nødvendigste vaksinene hos oss, og det kan det være mange penger å spare på.

Vi har:
- Den beste kompetansen innen reisemedsin som kan oppdrives i Norge
- Kort telefonkø.
- Kort ventetid for time (vanligvis mindre enn to dager), og kort ventetid på venteværelset.
- Sentral beliggenhet. St Olavs plass 3 (tvers over for Edderkoppen teater og det gamle Oslo Helseråd), tre minutter å gå fra trikkestoppestedet på Tullinløkka.
- God tilgjengelighet for rullestolbrukere.
- Alle vaksiner på lager. Hos fastleger får man ofte resept på vaksiner ved første fremmøte. Hos oss ordnes alt på timen.

Klinikken eies av Gunnar Hasle, som er tidligere overlege ved Infeksjonsavdelingen, Ullevål sykehus. Han er spesialist i infeksjonssykdommer, er godkjent sjømannslege, har diplom i tropemedisin og ISTM's Certificate of Travel Health. Dr. Hasle er tidligere formann i FIRM (Forum for forebyggende infeksjonsmedisin og reisemedisin), og en av Norges fremste eksperter på reisemedisin. I tillegg har Gunnar Hasle doktorgrad i zoologi.

Reiseklinikken er Norges største vaksinasjonskontor. Vi har overtatt pasientarkivene etter tidligere Christianiaklinikken (i Kvadraturen) og Majorstuen legesenter/Reisemedisinsk senter (i Vinkelgården).

Søk i dette nettstedet:


Viktig informasjon og forbehold